O nas

Spremljamo najnovejše trende!

O NAS

V podjetju Fin-tex v Kranju vam ponujamo veliko raznolikost blaga in tkanin za najrazličnejše namene. Že vse od leta 2004 se trudimo, da s svojimi izkušnjami, občutkom za modo in spremljanjem najnovejših trendov za vsako stranko najdemo najbolj ustrezno blago.

Med našimi rednimi strankami so predvsem tapetniki in avtotapetniki iz Slovenije in tujine, vse pogosteje pa v našo poslovalnico zanese tudi vse tiste ljudi, ki bi si želeli svoj dom, avtomobil, podjetje, čoln ali vrt obleči v kvalitetne in individualno izbrane materiale, ki se popolnoma ujemajo z njihovimi željami.

V letih našega poslovanja smo ustvarili mrežo zaupanja vrednih dobaviteljev iz različnih delov sveta. Ponosni smo, da se lahko pohvalimo z odličnimi poslovnimi odnosi, ki so vezani tako na naše dobavitelje kot tudi na naše stranke.

 

Veseli bomo, če nam bosta zaupali svoje želje in se pridružili našim zadovoljnim strankam!

agreement-3489902_960_720

KAJ PRAVIJO O NAS NAŠE STRANKE?

OGLEJTE SI MNENJA NAŠIH CENJENIH STRANK

"Pomladi sem kupil nov čoln, na katerem sem takoj pogrešil tendo. Sodelavec mi je priporočil, naj se po nasvet glede primernega materiala obrnem na Fin-tex in na srečo sem tendo lahko uporabljal že pri svoji prvi plovbi!"

— MIHA

" V mojo delavnico se večkrat pripeljejo ljubitelj starodobnikov, ki bi želeli notranjost svojega vozila obnoviti ali popestriti. Veliko večino blaga za avtomobile kupujem v podjetju Fin-tex in lahko rečem, da do sedaj še nisem bil razočaran!"

— JURE

" Z možem sva se lani lotila več kot potrebne obnove hiše. Na najino veliko srečo so nama pri izbiri blaga za preobleko pohištva na pomoč priskočili zaposleni v Fin-texu. Ne upam si niti predstavljati, kako bi hiša izgledala brez njih!"

— ANDREJA

Obiščite nas

Sedež podjetja
FIN-TEX d.o.o.
Kokra 29/a
4205 PREDDVOR

Poslovalnica
Ul. Mirka Vadnova 19
4000 Kranj

Kontakt
030 654 333
041 752 020

E-mail: fintex@siol.net

Želite več izvedeti o nas?

Pošljite nam povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najhitrejšem možnem času.